Marinku bi danas srce zaigralo: Nikola Rokvić ispunio obećanje – Humanim gestom dirnuo javnost (FOTO)

|

Nikola Rokvić je krajem marta odlučio da proda profil na Tviteru, a povod je lepa akcija u čast njegovog slavnog oca, koji je i sam bio ktitor u mnogim manastirima, ali kao pravi hrišćanin, o tome je ćutao.

U teškim momentima, porodica Rokvić utehu je pronašla u veri. U to ime, Nikola je odlučio da u Marinkovom rodnom mestu, Bosanskom Petrovcu, sagradi put do lokalne crkve i vernicima olakša dolazak do svetinje.

“Prodajem Tviter profil dao bih novac za izradu puta do crkve u rodnom mestu moga oca Marinka u Bosanskom Petrovcu. Ako ima zainteresovanih neka se jave! Ne znam kolika je realna cena profila, ako ima stručnjaka neka mi pomognu sa informacijama, hvala”, napisao je tada Nikola.

Humani gest Nikole Rokvića oduševio je korisnike ove društvene mreže, a pevač je sada otkrio i da je održao reč, te da je nalog uspeo da proda.

“Uspeli smo”, kratko je napisao pevač pored fotografija na kojima se jasno vidi kako će meštani do crkve sada ići prelepim asfaltiranim putem, na čemu su vrlo zahvalni porodici Rokvić.

Izvor: paparazzo.rs