Majka Ane Volš oštro demantovala najnovije navode: „Čista izmišljotina“ – Još uvek se nada dobrim vestima

|

Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Volš, koja se Ministarstvu obratila u petak i zatražila informacije od američkih institucija o slučaju njene ćerke, rekla da i dalje čeka zvanične rezultate iz Ministarstva spoljnih poslova kako bi saznala šta se dogodilo njenoj ćerki.

Majka Ane Volš je tada potpisala zahtev za pribavljanje zvaničinog izveštaja o nestanku njene ćerke u SAD i svih potrebnih dokumenata u vezi s tim slučajem, koji je Ministarstvo po hitnom postupku uputilo Generalnom konzulatu Srbije u Njujorku na dalje postupanje.

U medijima se proširila informacija da je Ministarstvo spoljnih poslova obavilo telefonski razgovor sa Milankom Ljubičić prilikom kojeg je upoznalo sa sadržinom obavljenih razgovora sa predstavnicom nadležnog američkog tužilaštva. Međutim, Milanka je ovakve navode u razgovoru za Espreso oštro demantovala, rekavši:

„Čista izmišljotina, niko mene nije pozvao niti obavestio o bilo čemu. To što se piše nije tačno jer nemoguće je da se upoznam sa slučajem kada istraga nije završena niti se bilo šta konkretno zna. Te informacije nisu protekle sa moje strane jer mene niko sada nije kontaktirao ni iz Srbije, ni iz Amerike“, rekla je Milanka za Espreso.

Ona i dalje živi u nadi da neće čuti najgore vesti o sudbini svoje ćerke i dodala da joj ovaj period od 1. januara veoma teško pada.

„Izdržavam pomoću lekova, najteže je što ništa ne znam, pritisak mi skače i nisam dobro nikako. Ne mogu da dođem sebi“, rekla je ona.

Izvor: espreso.co.rs