Tek što se oženio, Nikola Rađen bacio oko na atraktivnu voditeljku: Ovo se neće dopasti njegovoj trudnoj ženi (FOTO)

|

Bivši vaterpolista Nikola Rađen, izabranici Milica Ristić nedavno se zaklelo na večnu ljubav, a pošto je pevačica u osmom mesecu trudnoće, u porodičnom domu sa nestrpljenjem se očekuje prinova koja će uneti novu radost. Ipak, idilu bi moglo da pokvari ponašanje Nikole Rađena koje je sada glavna tema u medijima.

Naime, kako živimo u eri društvenih mreža na kojima je sve kao na dlanu, naročito kada se radi o javnim ličnostima, nije bilo teško uočiti da Rađen ima naviku da zaviri na profile poznatih, zgodnih dama, a upravo to je slučaj i sada, kada je potvrdu da mu se fotografija Olje Crnogorac dopada ostavio u vidu lajka na njenom “Twitter” nalogu.

Bivša voditeljka koja je hladne dane u Srbiji zamenila tropskim plažama Kariba, pratioce redovno izveštava o svojim aktivnostima sa odmora, što ni oštrom Nikolinom oku nije promaklo, te se odlučio da lajkuje Oljinu fotografiju.

Kako je u prošlosti bio povezivan sa mnogim damama, a njegova privatnost i emotivni život često su bili tema raznih spekulacija, pa i dok je bio u braku sa Anom Kokić, ovaj njegov potez pokrenuo je komentare i svi se pitaju kako će na ponašanje Nikole Rađena reagovati njegova trudna supruga Milica sa kojom samo što je uplovio u bračne vode i koja će mu sledećeg meseca roditi prvog sina.

Izvor: story.rs