Maja Nikolić otkrila sve o vezi sa Acom Bulićem: Ovu pesmu mu je pevačica posvetila – “Nije se ljutio!”

|

Biznismen Aca Bulić i dalje se nalazi u fokusu javnosti, zbog svog odnosa s Anom Ćurčić, učesnicom jednog rijalitija, a dok traje ta čitava drama, pevačica Maja Nikolić otkrila je da su se njih dvoje zabavljali pre 25 godina. Čak mu je posvetila jednu pesmu, priznala je to za domaće medije, a njemu nije nimalo teško palo, iako nosi njegovo pravo ime, kojim nikad nije voleo da ga zovu.

– Ne bih želela da pričam o detaljima naše veze, iz poštovanja prema njemu i njegovoj deci, a isto tako iz poštovanja prema mojim bivšim partnerima s kojima imam decu. Reći ću samo da je bio i ostao čovek za primer – rekla je pevačica, pa još dodala kako je pesma „Dragane”, numera koju je snimila i posvetila njemu, bez ikakve loše namere.

– Aca nikada nije voleo da ga zovu pravim imenom, Dragan, a ja sam se našalila i snimila pesmu „Dragane”, koja je posvećena baš njemu! Nije se ljutio kada je čuo pesmu, štaviše, bilo mu je veoma zanimljivo i mnogo smo se šalili na tu temu – rekla je Maja, koja o svom bivšem i danas priča u suprlativu.

– Bio je i ostao veliki šmeker, faca i dobrotvor, ali o tome je ćutao. Bio je poznat kao Robin Hud svog vremena. Ne bih želela da kažem o kome se radi, ali Aca je pomogao jednoj osobi koju je muž ostavio nakon što je dobila dete. Preuzeo je brigu o njoj i o tom detetu, a nije ni bio sa tom osobom u emotivnom smislu. POmogao joj je onako, drugarski. Eto, vidite koliko je velik čovek, a nikada to nije nikom rekao – rekla je ona.

Inače, nedavno je Zvezdan Slavnić izjavio kako je ranije pomenutu Anu Ćurčić, prvi dečko maltretirao i gasio joj cigaretu o ruku, ali Maja Nikolić je sigurna da se ne radi o Buliću:

– Grešila bih dušu ako bih rekla da je Aca, dok je bi sa mnom u vezi, nije pokazao ni najmanju dozu agresije. Bio je pažljiv i galantan i jedan stabilan muškarac, kakav je i danas – rekla je pevačica.

Ona je otkrila kako je biznismen na izvesno vreme morao i da napusti Srbiju.

– Kao što svi znaju, Acin otac Jusa Bulić je zbog zategnute situacije devedesetih godina bio je primoran da svoju porodicu skloni u London, ali to je prošlost… O njegovom ocu ne bih da govorim iz poštovanja prema prošlim vremenima, ali mnogo toga se zna i pisalo se po medijima. Srećom, taj deo Acinog detinjstva se dobro završio. Aca se posle i oženio, dobio je decu i postao porodičan čovek – rekla je Maja Nikolić.

Izvor: 24sedam.rs