Lazar i Anica u romantičnoj šetnji – Drže se za ruke, ljube u javnosti i poručuju: “Prava ljubav godine ne broji”

|

Emotivna veza Ristovskog i Anice šokirala je javnost isto onoliko kao i njegov razvod od Danice Ristovski sa kojom je bio u braku 42 godine. Od dana kada je glumac priznao da je u vezi sa Anicom, novopečeni par ne prestaje da privlači pažnju, što su i ovog puta uspeli.

Naime, Lazar i Anica su zajedno spakovali kofere i otputovali na odmor, a deo atmosfere podelili su na društvenim mrežama. Anica je pokazala kako sa svojim četiri decenije starijim partnerom, Lazarom Ristovskim, uživa u romantičnoj šetnji u prirodi.

Ona je usnimila njihove senke na zemljanom putu, te se da zaključiti da su odabrali da odmore u prirodi, daleko od gradske gužve. Zaljubljeni par se držao za ruke, a na kraju snimka je pao i strastveni poljubac.

Pratioci su se iznenadili ovom objavom, s obzirom da je ovo prvi put da par javno razmenjuje nežnosti i deli intimne trenutke sa fanovima.

Devojka Lazara Ristovskog poslednjih meseci susreće se sa oprečnim kometarima zbog svog izbora, što joj, izgleda, ne smeta mnogo.

“Ako želite da budete srećni, pronađite staru ženu od 1990. do 1999. i smirite se. Ti ljudi su umorni”, podelila je Anica nedavno na svom Instagram profilu. Ispod je napisala: “Smešno i pomalo istinito”, poručila je Anica.

Izvor: blic.rs