Komšije Ristovskog u šoku: Žive zajedno u Beogradu na vodi, javno razmenjuju nežnosti – Laza odlepio za Anicom

|

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski ne odvaja se od svoje 39 godina mlađe devojke Anice Lazić, a komšije otkrivaju i da par živi zajedno u njegovom luksuznom stanu u Beogradu na vodi.

Prema saznanjima Kurira, vremešni glumac je totalno izgubio glavu za svojom lepšom i mlađom polovinom, tako da su njih dvoje, ubrzo nakon što se on razveo od svoje dugogodišnje supruge Danice, počeli da dele i krov nad glavom.

Kako su otkrile njihove komšije, Lazar i Anica se nisu ni skrivali u kraju gde žive, pa je više ljudi potvrdilo da su ih u poslednje vreme tamo često viđali zagrljene i kako na opšte iznenađenje slučajnih prolaznika, javno razmenjuju nežnosti.

Kako su preneli domaći mediji, Lazar u Anica svoju vezu kriju već godinu dana, a o razlici u godinama javnost ne prestaje da priča. Naročito zanimljiv “detalj” jeste i podatak da je njegov sin Jovan upravo Aničina generacija. Ipak, njima to ne smeta, što se može zaključiti i iz Lazarevog komentara na saznanje o njegovoj novoj vezi, kao i o njihovim zajedničkim fotografijama i izlivima nežnosti na Instagramu.

Anica je još u decembru prošle godine izjavila ljubav glumcu i tada niko nije ni slutio da se radi upravo o Lazaru.

“Volim te, L.”, napisala je Anica pre skoro godinu dana, te se spekuliše da bi ona mogla biti potencijalni razlog za glumčev razvod, iako je on to u startu demantovao, rekavši da ju je upoznao tek nakon razvoda.

Izvor: kurir.rs