Karleuša na Roštiljijadu došla sa tašnom od 1.600 evra: Diva se presvukla u kamion-prikolici pa publici priredila spektakl

|

Jelena Karleuša svojim nastupom otvorila je 31. “Roštiljijadu” u Leskovcu, a kada je stupila na binu, dočekao ju je ogroman aplauz, tako da nema sumnje da ju je publika željno iščekivala.

Jelena je započela nastup svojim hitovima, a njene pesme publika je pevala u glas, pa su je u jednom trenutku i nadjačali. Publika je došla sa svih strana Srbije, a Jelena je svojom interpretacijom, plesom i energijom dovela atmosferu do usijanja.

Za dolazak u Leskovac pevačica se odlučila za jednostavnu belu haljinu koja je istakla pevačicinu izvajanu figuru a svima je zapao za oko detalj u vidu “versaće” torbe od 1.600 evra, i naočare zanimljivog oblika.

Pevačica se presvukla u kamion-prikolici, koji je za ovu priliku bio improvizovana garderoba, a za scenu je obukla triko u sivoj – srebrnoj boji, koji je iskombinovala sa roze detaljima. Sve to uparila je sa vrtoglavo visokim PVC potpeticama brenda “dolče gabana” od 995 evra, koje je svojevremeno nosila i njena koleginica Severina Vučković.

Karleuša je pored svog neverovatnog kostima, uspela da zagreje publiku svojim nastupom, plesom ali i energojom, i tako pokazala koliko je veliki profesionalac, jer igrati u ovakvoj modnoj kombinaciji svakako nije lako.

Izvor: kurir.rs