Karleuša isprozivala Cecu zbog Zvezda Granda: Ražnatovićka joj odgovorila slikom i stavila tačku na priču

|

Jelena Karleuša, bivša članica žirija u “Zvezdama Granda”, potkačila je večitu rivalku Svetlanu Cecu Ražnatović na svom Instagram profilu kada je rekla da Ceca nije za šou i da je svojim učešćem upropastila takmičenje “Zvezde Granda”. Na Instagram prozivke Ceca nije želela da odgovara istom merom, niti se oglašavala za medije.

Ona je kratko na svom Instagram storiju podelila fotografiju koja objašnjava sve. Naime, Ceca je okačila sliku na kojoj je prikazan grafikon koji pokazuje koliko je finalna emisija pomenutog takmičenja zapravo bila gledana:

“Najgledanije finale “Zvezda Granda” zadnjih deset godina”, napisala je Ražnatovićeva uz priložen grafikon i time stavila tačku na celu priču.

Inače, Jelena Karleuša je pre toga direktno potkačila Cecu kada je na Instagramu objavila jedan post sa Tvitera na koji se u svom stilu nadovezala kako bi ponizila koleginicu:

“Meni je šokantno da nisam videla bukvalno nijedan stori, nijedan tvit ili mim posvećen finalu ZG: Stoji to da je Ceca upropastila Zvezde Granda. Neko jednostavno nije za šou. Užas i šteta. Kakav je to spektakl nekada bio… Ljudi su se okupljali subotom ispred TV ekrana da gledaju, sada niko nije ni znao za finale”, napisala je Karleuša.

Izvor: kurir.rs