Dečko sa kojim je Jeremićka otišla u Španiju je samo maska: Njen pravi partner je moćnik – Nalazi se na Forbsovoj listi bogataša

|

Voditeljka Jovana Jeremić može vrlo lako da postane najbogatija Srpkinja. Otkad se razvela mnogo se spekuliše o njenom privatnom životu i novom emotivnom partneru.

“Jovana je u Španiju otišla sa svojim drugom sa kojim se druži sedam godina, ali to je sve samo bila maska za ono što se tamo u stvari dešavalo.

“Njima se tamo pridružio čovek koji se mesecima udvara Jovani, a radi se o bogatom biznismenu, koji je našeg porekla i nalazi se na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svetu. Međutim, u Srbiji za njega niko ne zna jer nema ni srpsko ime, ni prezime, a ni državljanstvo. Rođen je u inostranstvu, ali njegovi roditelji vode poreklo iz Srbije”, ispričao je izvor “Skandala” i dodao:

“On nikada nije živeo u Srbiji, izgradio je poslove u inostranstvu. Istina je da je Jovana u Španiju otišla i da ugovori intervjue za svoju emisiju, međutim, izostavila je da pomene da će se videti i sa čovekom sa kojim je neko vreme u kontaktu i koji joj se udvara. Ukoliko sa njim stupi u vezu, nema sumnje da će preuzeti titulu najbogatije”.

“Tačno je da u Barseloni viđam moćne ljude, ovde sam došla na kraći odmor”, zagonetno je rekla Jovana.

Izvor: svet-scandal.rs