Kapelom odjekuje njen hit, bol na licu brata Gorana: Dirljive scene sa sahrane Slađane Milošević

|

Rok diva Slađana Milošević preminula je pre nekoliko dana, a danas će biti sahranjena na groblju Lešće u 15 časova. Porodica i prijatelji se okupljaju ispred kapele, a među prvima je pristigao Dado Topić. U kapeli se čuje pesma “Princeza” koju je pevačica otpevala sa kolegom, a prizor je pretužan.

U kapeli se, pored kovčega nalaze brojni venci sa oproštajnim porukama.

Među porodicom i prijateljima koji su došli da umetnicu isprate na večni počinak su bili brat pokojne pevačice, bivši pevač grupe “Generacija 5” Goran Milošević. Njemu su najbliži pružili podršku, pa su ga u jednom trenutku i čvrsto držali za ruku kao znak podrške.

Inače, Topić je nakon Slađanine iznenadne smrti govorio o koleginici:

“Slađana je bila moja drugarica, moj veliki prijatelj. Imao sam tu sreću da smo eto te sjajne trenutke tih pobeda i osvajanja tih nekih trofeja na muzičkim manifestacijama, da smo to doživljavali zajedno. Bilo je to lepo vreme, to su drage uspomene. Ja ću Slađanu pamtiti kao veliku, dragu osobu, velikog prijatelja koja mi je u svemu u životu, u trenucima koje smo slavili zajedno bila iskreni drug. Ako išta, ta pesma “Princeza” povezala nas je za sva vremena i ja ću to pamtiti najlepše što se dogodilo kao duet, kao Slađana i Dado. Bilo je to jedno i neće se ponoviti”, rekao je Dado u emisiji “Među nama” na TV Nova S.

Izvor: alo.rs