Kaća i Gobelja se uselili u luks stan od 600.000 evra: Sav u staklu, opremljen skupim nameštajem – Pevačica se pohvalila novim domom

|

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug fudbaler Marko Gobeljić konačno privode kraju uređenje novog luksuznog stana na Novom Beogradu od stotinak kvadrata. Kako se pisalo, za ovu nekretninu Kaća i Gobelja su potrošili oko 600.000 evra.

Stan se nalazi u neboderu luksuznog naselja na Novom Beogradu, a u njemu će živeti s ćerkom Katjom koju su dobili u decembru prošle godine. Prilikom opremanja stana, Kaća i Marko nisu žalili novca, pa se priča da je nameštaj naručen iz Italije, kao što je svojevremeno učinjeno i sa sobom male Katje.

“Novi dom”, pohvalila se Grujićeva, a naročito je impresionirana pogledom u kojem će imati prilike da uživa svakog dana.

Inače, bračni par je poznat po životu na visokoj nozi, pa tako nisu štedeli ni na proslavi crkvenog braka, kada su obilno čašćavali svakog ko se latio mikrofona na njihovoj svadbi. Kaća je takođe omiljena ugostiteljima u Crnoj Gori, budući da je veoma široke ruke kada je reč o napojnicama, i ne žali novac kada je u pitanju njeno uživanje. Ona lično smatra neukusnim “razbacivanje” sa ciframa, pa o tome ne govori.

Izvor: kurir.rs