Jovana objavila prvu sliku sa 14 godina starijim biznismenom: “E, to je ljubav, kada vas čini potpunim”

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić, nakon razvoda od Vojislava Miloševića sa kojim ima ćerku Leu, otkrila je da je konačno zaljubljena i u vezi. Ona je sad na društvenoj mreži Instagram, gde je inače veoma aktivna, objavila fotografiju na kojoj se vidi kako se drži za ruku sa muškarcem.

“Kada vas čini potpunim, e to je ljubav. Pun krug. Sve ostalo su neka vrta interesa. Ovo ili onog”, poručila je pevačica uz fotografiju, a ono što su mnogi odmah primetili jeste da Jovanin novi izabranik nosi skupocen sat.

Podsetimo, voditeljka je nedavno otkrila da je zaljubljena i da je njen novi partner 14 godina stariji od nje.

“Tačno je… Idem na venčanje sina jednog gospodina koji je meni jako važan u životu! On je 14 godina stariji od mene i konačno mogu reći da imam partnera. O tome ne želim još javno da govorim, to je moje pravo. Ja kada volim jednog, on je centar mog sveta i univerzuma. Do sada je pokazao koliko je dobar prema meni… Vodi računa o meni i pokazuje koliko mu je stalo. Svi muškrci pre njega su bili slabići… Ovo je onaj pravi. Do sada nisam imala jačeg muškarca od sebe”, rekla je Jovana u emisiji “Premijera”.

Izvor: kurir.rs