Jovana Jeremić dobila poruku od Bogdana Ilića: Pročitala je u emisiji, Baka Prase hoće da joj plati 20 evra

|

Voditeljka „Pink“ televizije, Jovana Jeremić otkrila je u Jutarnjem programu da joj je Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase slao poruke u kojima joj je nudio novac kako bi gostovao kod nje.

Voditeljka je ispričala kako je jutjubera Bogana Ilića poznatijeg kao Baka Prase ranije nekoliko puta zvala u svoje emisije, te da je bila korektna prema njemu, ali da joj on tada nije odgovarao na poruke.

– Ja sam se sinoć vraćala iz grada i dobijala poruke na instagramu. Prvo da kažem, ja sam Bogdana zvala u emisiju u decembru, kada se dogodilo ono sa Kikom. Bila sam korektna, ali on mi nije odgovorio na poruku. Zvala sam ga i 2019. godine, ali ni tada nije odgovorio. Da bi se sinoć javio i napisao: „može. Kada da dođem u emisiju i reci mi koliko tražiš za sat vremena? Maksimalno što bih ti dao je 10 evra. Da li hoćeš u lajv kod mene sada?“

Nisam mu ništa odgovorila – počela je Jovana, a potom dodala da joj je Baka poslao glasovne poruke.

– A Jovana odgovori. Čekamo te u lajvu, hajde. Jovana, molim te, pridruži se našem lajvu. Evo, čak ću ti za sat platiti 20 evra, ali više od toga ne mogu – rekao je on.

Voditeljka je tada objasnila da ne naplaćuje gostovanja svojim gostima.

– Pod jedan, ja nijednom gostu nikada nisam naplatila gostovanje. Novac uzimam samo od mog gazde, imam samo jednog gazdu. Kad je dobio poziv da gostuje u emisiji, dobio je zaista lep poziv gde ga ja sigurno ne bih napala. Nikada neću pristati da budem deo rijalitija sa prasićima. To nije moj nivo, posebno jer ja prasetinu ne jedem – rekla je Jovana.

Izvor: telegraf.rs