Jovan Memedović oglasio se prvi put nakon otkaza: “Više nisam na plati RTS-a” – Mogao bih neki sat da dobijem

|

Sve je iznenadila vest da je voditelj i urednik emisije “Sasvim prirodno”, Jovan Memedović posle više od tri decenije rada dao otkaz na RTS-u.

On se nakon toga prvi put pojavio pred kamerama gostujući u emisiji “Jedan dobar dan”. Tom prilikom otkrio je da nema nikakvih promena u kvizu “Potera”, čija 11. sezona se uveliko snima.

“U okviru rubrike RTS predstavlja trenutno imamo priliku da zavirimo u snimanje 11. sezone kviza “Potera”, najgledanijeg kviza u Srbiji. Sa nama je autor “Potere”, voditelj i novinar Jovan Memedović, naš dragi kolega i omiljeno TV lice. Kako teku snimanja?”, upitala je novinarka Memedovića.

“Snima se 11. sezona, uigrali smo se za tolike godine. Što je najzanimljivije, dolaze nam jako sveži mladi ljudi koji žele da se poigraju sa nama i dobro je što su shvatili da nije ovde cilj da se pošto-poto zaradi neki novac, ovde je najbitnija igra uz znanje i mislim da smo postigli neku finu opuštajuću atmosferu gde se svako oseća prijatno”, rekao je Memedović i dao reč svom kolegi Milanu Bukviću, koji je tragač u kvizu.

Voditeljka se osvrnula i na emisiju čiji je Memedović autor, “Savim prirodno”, te ga upitala ga da li će se nešto promeniti u emisiji, s obzirom na to da se njegov status na televiziji promenio.

“Moja emisija Sasvim prirodno ide u istom terminu, kviz ide, već se snima. Možda na papiru postoji neka promena, više nisam stalni član, ni na plati RTS-a. Radio sam nekih 36 godina u životu za RTS. Možda mi je malo krivo, ne bi bilo loše neki sat da dobijem za zasluge do sada i da me ne pominju više po nekim drugim medijima. Nema potrebe, sve je u najboljem redu. Ako je u pitanju neki kodeks etički, ja sam za to. Hajmo etički kodeks, poštujemo, nek se primeni”, poručio je Memedović.

Izvor: telegraf.rs