Vesna Radusinović na najgori način saznala da Marić ima ljubavnicu: “Pet godina je mlađa…”

|

Vesna Radusinović i Milomir Marić duže od dvadeset godina dele zajednički život. Iako se nikad nisu venčali, moglo bi se reći da imaju vezu na kojoj bi im mnogi pozavideli.

Milomir Marić jedan je od najpoznatijih novinara na našim prostorima, a u njegovim emisijama imali smo prilike da vidimo ljude iz različitog miljea, od akademika do kriminalaca.

Jednom prilikom Marić je ugostio izvesnu baka Ružu, koja za sebe tvrdi da je vidovita, i dopustio joj da mu pred kamerama pogleda u dlan.

“Da se čuvaš muškaraca koji su snažniji od tebe. Imaćeš probleme u martu mesecu. Ali izvućićeš se. Ne gnječete te to direktno u grudi, nego politički, iza leđa. A ti si taj što sve izneseš na sto, a oni ti kopaju jamu iza leđa. Imaćeš neki sud”, govorila je Ruža Petrović.

Zatim je usledio deo razgovora koji je Marića zatekao.

“A šta ti žena radi? Gde ti je ljubavnica?”, upitala je Ruža Milomira.

“Nemam ljubavnicu”, odgovorio je spremno Marić a vračara se odmah nadovezala:

“Ma, nemoj da mi pričaš, žene se vrte oko tebe kao vreteno oko vune”, insisitrala je gošća.

“Nemam nijednu ljubavnicu”, nastavio je u svom tonu Marić.

“Ja ti kažem da imaš. Ima jedna, kidisala, pet godina mlađa od tebe. A jedna stara te ocedila ko krpu. Jurila te, jurila, a ti samo karijera i karijera… Nisi imao kad. A, Boga mi, star si se oženio”, nije odustajala baka Ruža.

Marić je u jednom momentu pokušao da je prekine, ali mu to nije pošlo za rukom.

Podsetimo, Vesna Radusinović, nevenčana supruga Milomira Marića, rodom sa Cetinja, ranu mladost provela je u Podgorici, gde je završila gimnaziju. Kontroverzni novinar ju je još tada uočio, radeći reportažu o tome kako živi omladina najvećeg crnogorskog grada.

Izvor: hellomagazin.rs