Jeziv video snimak divljačke vožnje instruktora auto-škole: Za dlaku izbegao katastrofu (VIDEO)

|

Zastrašujući snimak divljačke vožnje koji je pojavio na društvenim mrežama pokazuje sve ono što nikada nijedan vozač ne bi smeo da uradi – da nepotrebno izaziva smrt. To naročito ne bi smeli oni koji su zaduženi da nas uče pravilima saobraćaja, međutim glavni akter jezivog snimka upravo je vozilo auto-škole.

Na Instagram stranici “192_rs” pojavio se snimak ludačke vožnje automobila auto-škole koji je zabeležen u Vrnjačkoj Banji, što je mnoge Srbe zgrozio, razljutio i ostavio u neverici.

– Vrnjačka Banja, auto škola čačanskih oznaka. Ako imamo ovakve instruktore, šta da očekujemo od novih vozača? – piše u opisu objave na Instagram stranici.

Kako se može videti, automobil sa oznakom auto-škole pretiče drugi automobil ispred njega, dok mu u susret iz suprotnog smera ide šleper. Pukom srećom, vozač šlepera je svojom brzom reakcijom izbegao najgore, poštedeo je minimum tri života.

U komentarima ispod ovog video snimka, ljudi su komentarisali da treba da se dotični vozač automobila auto-škole nađe i kazni, ali i pohvalili vozača kamiona zbog čije brze reakcije nije došlo do najgoreg scenarija.

“Oduzeti licencu auto školi, a vozača u zatvor poslati na jedno pet godina zbog ugrožavanja života drugim učesnicima u saobraćaju”, “Vozaču kamiona da zahvali što mu je poštedeo život”, “A ovaj što vozi beli auto umesto da prikoči on se kao sklanja, sreća pa je kamiondžija profi inače odoše svi”, “Oduzeti licencu instruktoru”, “Ovo je tako jezivo”, “Ovo se zove više sreće nego pameti” bili su samo neki od komentara ispod ovog video snimka.

Video snimak pogledajte OVDE.

Izvor: blic.rs