Jedno je od omiljenih TV lica ali i voditeljkina najveća podrška: Ovo je suprug Maje Žeželj (FOTO)

|

Popularna voditeljka Maja Žeželj dugi niz godina je u skladnom braku, a suprug joj je bio najveća podrška tokom teških trenutaka koje je proživela pre nekoliko godina.

Poznata televizijska novinarka i spikerka televizije Maja Žeželj (55) iza sebe ima brak s Draganom Marinkovićem, a drugi put rekla je “da” poznatom srpskom marketinškom stručnjaku Ivanu Stankoviću, koji je od skora i sam televizijski autor.

Maja i Ivan imaju dvoje dece — ćerku Lenu, koju je Maja rodila u 41. godini, i sina Marjana koji je na svet stigao dve godine kasnije. Jednom prilikom, Ivan se prisetio situacije kada je posle mnogo teških trenutaka zbog bolesti supruge dobio nadu da će sve krenuti na bolje.

“Sećam se da sam stalno pitao doktore, da li ima neka nada najmanja, neka zelena grančica, na šta su oni uglavnom ćutali. Ali nikad neću zaboraviti trenutak kad sam došao jednog jutra i kad mi je doktorka rekla: “Ivane, imamo jednu zelenu grančicu”. I tada sam otišao u kola da se isplačem, ali taj put od sreće”, ispričao je Ivan.

Izvor: glossy.espreso.co.rs