Jami konačno progovorila o nasilju koje je dugo trpela: “Mogla sam da padnem i da se polomim”

|

Folk pevačica Jasna Milenković Jami nasilje nikada nije prijavila, nikada o njemu nije pričala, čak ni sa bližnjima ali za potrebe jedne emisije osetila se dužnom da ispriča svoje iskustvo kako bi pomogla drugima i skrenula im pažnju da rade na samopouzdanju.

Godinama je ćutala i trpela, dovoljno vremena je prošlo da se nemili događaji zaborave ali ona to nije učinila. Taj strah, nepravda, emotivna tortura nikada se neće zaboraviti.

Pevačica je nekon mnogo godina progovorila i to vrlo jasno.

Osvrnula se na period osnovne škole i rekla:

“Pre polaska u školu imala sam predivno odrastanje. Međutim, tada je počeo pakao jer sam pokazala neverovatan talenat za gimnastiku. Tokom čitave osnove škole doživljavala sam psihičko i fizičko nasilje, pre svega od devojčica koje su, valjda bile ljubomorne na moje uspehe.

“Uništavale su mi torbe, krale trikoe, razbijale ormarić… Teško sam podnosila to, a nisam želela da govorim roditeljima. Znale su da mi odvrnu šrafove na prečkama za razboj da bih pala”, rekla je Jami jednom prilikom za “Gloriju”, ali i nagovestila da je danas upravo zbog takve prošlosti ništa ne može poremetiti.

Naučila je da voli sebe i mišljenje ljudi koje ne poznaje, ne voli, koji su bezobrazni, navalentni i ljubomorni ignoriše.

“Danas sam zadovoljna sobom i baš be briga ako se nekome ne dopada kako izgledam. Sebi sam lepa i to je najvažnije. Imam veliko samopozdanje, a to šta mi neko piše preko društvenih mreža, to me ne zanima”, rekla je Jami i istakla:

“Neki misle da sam preterala sa plastičnim operacijama, ali ja sam samo negovana žena. Kad bi svako gledao svoja posla i u svoje dvorište, mislim da bismo zajedno mnogo srećnije živeli”, rekla je Jami, koja ovako vaspitava svoju ćerku Leu.

Izvor: story.rs