Izgleda kao devojčica, a evo šta kaže lična karta: Nikada ne biste pogodili koliko Anđelka Prpić ima godina

|

Harizmatična glumica Anđelka Prpić nam već godinama izmamljuje osmehe kada njeno lice vidimo na TV Prva, bilo u kratkometražnoj seriji “Andrija i Anđelka”, u kom snima skečeve sa svojim kolegom Andrijom Miloševićem ili kao gostu u emisiji Ivana Ivanovića.

Takođe, publika je trenutno može gledati i u ulozi frizerke, gde rame uz rame glumi sa neprevaziđenom Olgom Odalović. Anđelka plani šarmom, uvek je nasmejana, izgleda vrlo mladoliko, te retko ko može da pretpostavi koliko godina ima.

Anđelka je rođena u Požarevcu gde je završila osnovnu i srednju školu. Glumica je rođena 23. oktobra 1984. godine. Pored osnovne škole, pohađala je i Muzičku školu „Stevan Mokranjac“, u kojoj je njen brat sada profesor gitare.

Odrasla je sa roditeljima i mlađim bratom u rodnom gradu. Posle srednje škole pokušala je da upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Nije ušla u uži krug, pa je upisala Učiteljski fakultet. Tokom leta se pripremala za prijemni ispit na Akademiji dramskih umetnosti u Novom Sadu.

Tada je uspela, na sreću svih njenih obožavalaca. Nakon toga se preselila u Novi Sad, gde je studirala i diplomirala u klasi diplomiranog profesora Borisava Isakovića.

U više emisija se oprobala i u ulozi voditeljke. Anđelka je više puta isticala da do posla nije dolazila nimalo lako, te da se dugi niz godina borila za svoje mesto i da joj put do popularnosti nije bio nimalo lak.

Izvor: espreso.co.rs