Iz luksuznog stana u Novom Sadu do kuće u Kaluđerici: Nakon kraha ljubavi sa Pecom, Aleksandra se vraća u očevu kuću (FOTO)

|

Bivša učesnica rijalitija Aleksandra Subotić živela je u luksuznom domu u Novom Sadu sa Predragom Raspopovićem, sinom Jovanom i ćerkom Magdalenom. Međutim, posle skorašnjih događaja, ona je odlučila da napusti dom i vrati se u porodičnu kuću u Kaluđerici.

Aleksandra je u više navrata pokazala na društvenim mrežama njen luksuzni dom. Svi su mogli videti da bivša rijaliti učesnica uživa u izobilju koje joj je pružio biznismen Peca, no ipak je došlo do kraha ljubavi.

Kako je potvrdio njen otac, Karađorđe Subotić, Aleksandra se ponovo vraća u porodičnu kuću u Kaluđerici.

“Aleksandra je baš ljuta i više neće biti kod njega. Definitivno se seli iz stana. Vratiće se kod mene u Kalađericu, jer je to njena kuća i imaće tu sav komfor. Ostao sam bez teksta, najbolja drugarica da joj ovo učini. Dno dna”, razočaran je Karađorđe epilogom situacije.

Nakon luksuza u Novom Sadu, čeka je nešto skromniji dom u kome je odrasla. Ipak, Aleksandra je kod oca uvek dobrodošla, te joj ništa neće nedostajati.

Izvor: kurir.rs