Iscrpljen i drugačiji: Deki Pantelić podelio sliku iz frizerskog salona – Pogledajte kako voditelj izgleda danas

|

Bolest Dejana Pantelića uticala je na njegov život u svakom smislu i navela ga da u poslednje vreme manje bude u javnosti, ali baš zato mnoge interesuje kako Pantelić nakon svih zdravstvenih izazova danas izgleda.

Prilika da to saznaju ukazala se svima koji prate voditelja na društvenim mrežama budući da je podelio fotografiju na kojoj posećuje svog frizera. Voditelj je očigledno bio u dobrom raspoloženju i to je ohrabrujuća vest za sve koji brinu za njegovo zdravlje, ali ima onih koji istovremeno brinu da li su komplikacije izazvane zdravstvenim stanjem ostavile posledice po njegov izgled.

Bolest Dejana Pantelića i sve sa čim je morao da se izbori odrazilo se na njegovo opšte stanje ali dobro je što je voditelj sve ovo vreme bio pozitivno nastrojen u svojoj borbi i to ga je sasvim sigurno i održalo da u njoj istraje. Osim toga, vrlo bitna stavka je i podrška njegove supruge Mione sa kojom je u braku više od dve decenije.

Iako vidno iscrpljen i mršaviji, mnogima omiljeni voditelj Dejan Pantelić zrači pozitivnom energijom koja ga je sve ovo vreme i održala.

Izvor: story.rs