Irinu Vukotić kritikuju zbog stajlinga: “Ovo nije za Jutarnji već za noćni program” – Fotkom iz studija napravila haos

|

Voditeljka Irina Vukotić (47) važi za jednu od najatraktivnijih srpskih voditeljki, a mnogi na osnovu njenog izgleda nikada ne bi rekli da već duboko gazi petu deceniju života.

Voditeljka je, nakon otkaza na Pinku, odnedavno karijeru nastavila na Prvoj televiziji, gde radi Jutarnji program.

Irina je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju iz studija i pozvala gledaoce da je prate u Jutarnjem programu, ali, sve je ostalo je u senci zbog odevne kombinacije koju je ponela.

Voditeljka je obukla kratku crnu mini-haljinu pripijenu uz telo koja joj je savršeno pristajala. Kreacija je imala svedeniji dekolte sa reverima, kratke rukave, dok su crnu boju “razbili” zlatni dugmići. Šminka je bila svedena, kosa puštena, a u prvom planu su bile njene duge, vitke noge u crnim salonkama. Odmah nakon što je postavila fotografiju usledili su oprečni komentari:

“Stajling nije za jutarnji program, nego za noćni”, “Sjajna, kao i uvek”, “Prezgodna i prava dama”, “Voditeljka sa najlepšim nogama”, nizali su se komentari pored fotografije.

Inače, Irina je po profesiji master srpskog jezika i književnosti, a davne 2004. godine, radila je kao profesorka.

“Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo sa angažmanom na televiziji, tada Treći kanal, predavala srpski jezik u školi 2004. godine. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj je ispunila. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina”, ispričala je svojevremeno Vukotićeva.

Izvor: espreso.co.rs