Haos na mrežama zbog Breskvičine tetovaže: “Kad bi znali koji simbol nosi na stomaku raščerupali bi i orla i gnezdo” (FOTO)

|

Mlada i talentovana pevačica Anđela Ignjatović Breskvica privukla je veliku pažnju javnosti sa pesmom “Gnezdo orlovo” kojom će se takmičiti na “Pesmi za Evroviziju”. Osim što je pobrala mnoge pohvale za ovu numeru, Anđela se i našla na meni kritika korisnika društvenih mreža i to zbog tetovaže.

Kako je tada pevačica izjavila, ne obazire se na negativne komentare kojih je oduvek bilo, a sada je opet u centru pažnje zbog tetovaže koju ima na stomaku.

Naime, na Tviteru je jedan korisnik objavio fotografiju, koju je ranije podelila upravo Breskvica na Insta storiju.

Na fotografiji objavljenoj na pomenutoj društvenoj mreži, pevačica je u ljubičastim helankama iz kojih vire dva “roga”, tačnije deo tetovaže na donjem stomaku.

“Srbi patriote koji botuju za gnezdo orlovo da znaju da Breskva ima (đavolje) rogove ispod pupka raščerupali bi i orla i gnezdo”, napisao je autor pomenute objave.

Breskvica je nedavno pričala o negativnim komentarima na pesmu “Orlovo gnezdo”. Ona možda jeste očekivala podeljena mišljenja o pesmi, ali je prijavljivanje za takmičenje bilo u poslednjem minutu.

“Nismo ni mislili da se prijavimo, nismo ni razmišljali o tome. Ali su me nazvali jednog dana momci iz Generacije Zed, tj. Heni, i rekao mi da imaju neku pesmu. Došla sam, čula je i na prvu loptu to nije uopšte nije bila ideja da bude pesma za Evroviziju, ali onda kada su je malo prepravili, onda smo se samo pogledali i rekli “to je, to je Evrovizija, idemo”, tako da je to baš slučajno nastalo. To se bukvalno desilo deset dana pred istek za prijavljivanje, tako da smo jedva stigli da se prijavimo”, ispričala je Breskvica.

Izvor: blic.rs