Gudeljeva sestra Vanja proslavila rođendan, Anastasija nije bila pozvana – Posle ove fotografije sve će biti jasno

|

Kad je pre nešto više od pola godine započela emotivnu vezu sa Nemanjom Gudeljom, Anastasija Ražnatović se odmah odlično uklopila u njegovu petočlanu porodicu. Dokaz tome su brojne fotografije koje je pevačica objavljivala iz provoda sa fudbalerovom majkom i sestrom.

Ipak, čini se da ljubav između Anastasije i ženskog dela porodice Gudelj nije predugo trajala. Nemanjina majka i sestra su pre izvesnog vremena otpratile sa Instagrama Anastasiju i Cecu, a pevačice su uzvratile istom merom.

Ipak, ako je i bilo onih koji su pomislili da je sve ovo samo slučajnost, te da je između Anastasije i Nemanjine porodice sve u redu, događaj od pre nekoliko dana to demantuje.

Naime, sestra Nemanje Gudelja je pre nekoliko dana proslavljala rođendan, a povodom toga, okupila je celu porodicu. Međutim, na slavlju se nije našla i Anastasija, iako je u to vreme bila u Sevilji. I na ostalim fotografijama iz Sevilje, Anastasija je sama.

Ono što je takođe interesantno je i to što je Vanji rođendan čestitala, a i lajkovala fotografije sa proslave, pevačica Sanja Vučić, koju su ranije povezivali upravo sa Nemanjom.

Sanja je uvek bila zagonetna kada je veza sa fudbalerom u pitanju, pa je tako dvosmisleno prokomentarisala i to šta misli o njegovoj vezi sa Anastasijom.

“Ja ne mogu sad da dam konkretan komenar, uvek sam pričala da smo prijatelji kada su nas povezivali. I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su zajedno, mogu da im poželim sreću i nek ljubav traje. Samo nek se volimo”, rekla je tada Sanja.

Sestra Nemanje Gudelja nikada javno nije komentarisala veze svog brata. Ipak, s obzirom na to da je Anastasiju „izbrisala iz prijatelja“, a Sanju i dalje prati i lajkuje joj fotografije, jasno je koju od njih dve je prihvatila, a koju ne.

Izvor: svet-scandal.rs