Gordana tužna zbog Šabanove najveće želje: Evo gde su mladenci pre samog čina venčanja (FOTO)

|

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića, Mihajilo Šaulić i njegova verenica Marina Velimirović će danas kroz nekoliko sati izgovoriti sudbonosno “da”, pred matičarem.

Tim povodom oglasila se Šabanova supruga, Gordana Šaulić za Kurir i otkrila je kako teku poslednje pripreme pred glamurozno venčanje.

“Jako sam uzbuđena, poslednje pripreme su u toku, evo baš sada sam kod frizera. Od jutros traju pripreme, svi su ovde, a mladenci su u hotelu gde će se i spremati”, rekla je Goca.

“Skup zvanica biće od 16 časova, i jedva čekam da sve počne. Ovih dana se u meni mešaju i sreća i tuga, za mene je ovo veoma tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov Mihajlo oženi, a sada se ova želja i ispunila, a on nije sa nama”, izjavila je Goca za Kurir.

Podsetimo, prema dosadašnjim saznanjima, mladenci su izdvojili više od 70.000 evra, da venčanje protekne u najglamuroznijem izdanju. Za svadbeno veselje u hotelu dali su čak 48.000 evra, dok su dve venčanice koje će Marina nositi platili 20.000 evra.

Inače, buduća Mihajlova supruga je po zanimanju diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je generalni konzul Srbije u Cirihu, za venčanog kuma izabrao je svog dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti njena najbolja drugarica. Kako nam je naš izvor rekao, ovoj današnjoj svadbi prisustvovaće oko 400 zvanica, te su Šaulići odabrali najskuplji meni, pa je cena u tom hotelu 120 evra za osobu.

Izvor: kurir.rs