Goca šminka Lenu za izlazak – Njen komentar izazvao salvu smeha: “Šta si mi ovo stavila na oči, izgledam kao…”

|

Lena Marinković, ćerka Goce Tržan ne voli da se eksponira u javnosti. Ova šesnaestogodišnjakinja živi poput njenih vršnjaka i izbegava medijsku pažnju, a u retkim situacijama se u javnosti pojavljuje sa mamom.

Baš zbog toga javnost je zainteresovana za život koji vodi ova srednjoškolka, a Goca ponekad svoje pratioce na društvenim mrežama obraduje Leninim fotografijama i snimcima koji nailaze na oduševljenje njenih pratioca.

Lena izrasta u pravu lepoticu i mnogi primećuju da jako podseća na mamu iz mlađih dana. Međutim, ono što više privlači pažnju pratilaca jeste odnos između majke i ćerke.

Snimci koji su osvanuli na Tik-Tok platformi prvenstveno nasmejali su fanove koji se slažu u mišljenju da je pored lepote Lena od mame nasledila i duhovitu crtu, a ono što je privuklo pažnju jeste način i ton kojim se jedna drugoj obraćaju. Naime, Goca je šminkala Lenu za izlazak, ali ona je imala primedbe, te joj je rekla:

“Izgledam kao neka tetkurača sa ovim što si mi stavila na oči”, dok joj je majka uzvratila: “Kakva bre tetkurača, jel si ti bolesna”, što je izazvalo salvu smeha i komentara na video.

Sa svojom majkom Lena je izgradila veoma iskren, prvenstveno prijateljski odnos, a budući da pevačica ističe da je razgovor ključ vaspitanja i odnosa sa ćerkom, ne čudi što tinejdžerka, koja po svemu sudeći ima izgrađen stav, ali i buntovnu prirodu, ima slobodu da sa pevačicom razgovara kao sa drugaricom, a kako to izgleda u slučaju dok se šminkaju, pogledajte OVDE.

Izvor: story.rs