Goca dobila unuka na svoj rođendan, pa otkrila detalje svog rođenja: “Mene mama nije htela” – Rodila se na neobičnom mestu

|

Folk pevačica Goca Božinovska danas je najsrećnija žena na svetu, s obzirom na to da su njen sin Mirko i snaja Bojana dobili drugog sina, i to baš na 58. rođendan pevačice. Gocin drugi unuk zove se Vukan, a pevačica nije krila sreću povodom prinove:

“Presrećna sam. Nema lepše od sreće od ove. Dobila sam unuka na svoj rođendan”, izjavila je pevačica vidno uzbuđena za Kurir.

Međutim, malo ko zna Gocinu životnu priču. Svojevremeno je, gostujući u jednoj emisiji, ispričala detalje toga kako se desilo da se njena majka porodi u vozu, a ono što je prethodilo Gocinom rođenju potreslo je mnoge:

“Mene mama nije htela, išla je tri-četiri puta kod nadrilekara u selu da je “gnjave”, kako oni kažu. I kad je trebalo da izbaci plod, Morava je nadošla i nije mogla ponovo da ode kod nadrilekara. Tako je odlučila da rodi, ali živela je u strahu da će to biti oštećeno dete”, rekla je tada Goca i nastavila:

“Bio je ogroman sneg kad je počeo porođaj, voz je kasnio i ona se porodila u vozu. Pomogao joj je kondukter i još jedna žena. Umotali su me u njenu maramu i kondukterov šinjel. Bila sam petnaest dana u izolaciji, samo su me donosili mami na podoj. Četvrtog dana mi je probušila uši i uvukla crvene konce. Doktor je poludeo. Tako je moj život čudno krenuo”, ispričala je svojevremeno Goca Božinovska

Kurir.rs