Gledali smo je u “Nedeljnom ručku”, bila je zvezda medijskog neba a onda se povukla: Ovako danas izgleda Aneta Farago

|

Skoro da nije bilo osobe koja nije mogla da prepozna glas Anete Farago. U voditeljske vode krenula je slučajno, a onda se decenijama, na radost publike, u njima i zadržala.

Mnogi će na prvu reći da se povukla iz sveta novinarstva, ali zapravo nije tako. Vredna, odgovorna i predana poslu, Aneta Farago uređuje i vodi emisiju na TV „Kopernikus“ sa istim žarom kao i popularno „Uz nedeljni ručak“ nekada.

“Slučajno sam zalutala na neku audiciju tadašnjeg studentskog programa „Index 202 Radio-Beograda“ i ostala. Posle šest meseci mučeničkog pripravničkog staža, nipodaštavanja novajlije, podsmeha redakcijske elite, trčanja po ulici i nošenja „Nagre“ teške 15 kg, pravljenja anketa i slanja na neke bezvezne drugorazredne reporterske zadatke, bila sam spremna da to oberučke napustim”, ispričala je jednom prilikom voditeljka.

Šira publika najviše je pamti kao voditeljku emisije “Uz nedeljni ručak”, a onda se na žalost mnogih povukla sa televizijskih ekrana. Ipak, zahvaljujući Suzani Mančić, njena nekadašnja publika može da vidi kako Aneta danas izgleda.

Nema sumnje, mnogo godina je prošlo, ali se to nije naročito odrazilo na izgled jednog od najomiljenijih TV lica. Aneta Farago je bila i ostala dama, što dokazuju najsvežije fotografije.

Izvor: hellomagazin.rs