Gazda iz Negotina nagradio najbolju radnicu letovanjem: Poznato gde će Gradimirka na more i čime je to zaslužila

|

Letos se u medijima širom Srbije pronela vest da u Negotinu postoji gazda koji traži berače kupina za svoju plantažu uz napomenu da najboljeg, preko isplaćene zarade, nagrađuje kompletno plaćenim letovanjem na moru.

Goran je oglas lično objavio na Fejsbuku nakon čega je nastala prava pomama i navala radne snage pa je dosta sezonaca koji su želeli da se prijave morao i da odbije.

Kako izveštava zaječarska Zamedia, Goran je ispunio obećanje, pa je za najbolju radnicu i dobitnicu letovanja na moru u Turskoj proglašena najvrednija na njegovoj plantaži.

To je gospođa Gradimirka Adamović iz Negotina, najbolja beračica ove sezone na plantaži gazde Gorana Stančića u selu Miloševo. Ona je ubrala 1,2 tone kupina i vrednim radom osvojila letovanje u jednom od turskih letovališta. Inače, gazda Goran za svoje zaposlene po završetku berbe priredio svečani ručak.

Gradimirka je u jednom od razgovora za medije istakla da iskustva s branjem kupina ima još iz svog sela Popovice gde je i sama uzgajala kupinovu lozu a i branjem divljih kupina kod kojih je bitna tehnika kao i u svakom poslu.

Vredna beračica ima i svoju zasađenu baštu najkvalitetnijeg negotinskog kupusa na nekoliko hektara i uskoro će svoj proizvod plasirati na pijaci u Negotinu. Kroz njene ruke letos je prošlo 1,5 tona kupina.

Izvor: kurir.rs