Miri Banjac pozlilo na aerodromu, putnici se poneli sramno: “Gledali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustupi mesto”

|

Dok je čekala let iz Crne Gore za Srbiju legendarna glumica Mira Banjac doživela je niz neprijatnosti na aerodromu.

Naime, avion za Beograd bio je otkazan, te je glumica morala da čeka još četiri sata, što je prouzrokovalo da joj se u jednom trenutku sloši. Na aerodromu je bila velika gužva zbog kašnjenja letova, pa kada je prošla pasošku kontrolu, nije imala gde da sedne. Izgledalo je da nije želela da je prepoznaju jer je nosila veliki šešir i naočare, i držala se po strani sve dok joj nije pozlilo.

“Gledala sam sramotnu scenu! Mira nije imala gde da sedne. Svi su posmatrali ženu od 92 godine kako stoji i niko nije hteo da joj ustane. Pa i da nije legenda kakva jeste, trebalo je da joj ustupe mesto. Na kraju je ustala jedna žena sa detetom. Dala joj je flašicu vode da dođe sebi. Tek tada je Mira skinula šešir i uzela lepezu da se rashladi”, ispričala je jedna od očevidaca za Informer.

Isti izvor otkriva da je Mira i na beogradskom aerodromu doživela neprijatnost kada joj se zagubio kofer. Posle sat vremena potrage glumica je pronašla prtljag i konačno se odvezla kući taksijem.

Izvor: informer.rs