Francuska teniserka u nekoliko rečenica otkrila tajnu Novakovog uspeha: “Đoković je mutant, dolazi sa druge planete”

|

Poznata francuska teniserka Aliz Korne pohvalila je Novaka Đokovića za nadljudske sposobnosti, iako su novinari pokušavali da dokažu da on „nije najbolji svih vremena”.

Ona je pažljivo pratila Noletov pohod na 10. titulu na Australijan openu i priznala je da je impresionirana načinom na koji je stigao do trofeja.

“Veliki sam fan tenisa pa sam morala da pogledam finale. Novak Đoković je mutant i to posebno shvatate kada ste i sami teniser”, rekla je oduševljena Korne.

“Ne, on dolazi sa druge planete… Srećna sam što živim u eri tenisa u kojoj su Novak, Rodžer i Rafa. Nadam se da će Rafa moći da se bori sa Novakom za 23. Grend slem, to bi bilo zaista sjajno”, izjavila je Korne.

Podsetimo, francuska teniserka otvoreno je podržala Novaka prošle godine kada je preživljavao pakao u Australiji.

“Novak se uvek prvi borio za igrače, ali niko od nas nije stao uz njega. Budi jak, Novače” objavila je tada na društvenim mrežama Korne.

Đoković će posle povrede koju je zaradio u Australiji (ruptura mišića zadnje lože od tri centimetra) odmoriti neko vreme sa porodicom, a potom odlučiti da li će krajem februara igrati u Dubaiju koji je prijavio.

Izvor: kurir.rs