Prva ispovest Zvezdana Slavnića: Rekao sve što mu je na srcu, otkrio i koju voli više, ženu ili ljubavnicu

|

U poznatom rijalitiju “Zadruga”, “Drvo mudrosti” pozvalo je Zvezdana Slavnića kako bi ispričao šta oseća nakon ulaska njegove nevenčane supruge Ane Ćurčić i o prekidu odnosa sa ljubavnicom Anđelom Đuričić.

– Kako si? – upitalo ga je Drvo. – Teško je to objasniti. Sve mi je bolje i bolje – rekao je Zvezdan.

– Kakva su tvoja osećanja? – pitalo je Drvo.

– Teško pitanje. Raštrkana su po dvorištu – odgovorio je Zvezdan.

– Šta te muči? – pitalo je Drvo.

– Ana. Gledam je tužnu svaki dan, mnogo mi je teško kad vidim da je jako rastrzana zbog onoga što sam uradio – rekao je Slavnić.

– Kako se ti osećaš nekoliko dana nakon njenog ulaska? – Drvo je pitalo. – Curi mi srce i duša. Vidim šta sam uradio – odgovorio je Zvezdan.

– Šta se dešava sa Anđelom? – pitalo je Drvo.

– Dogovorili smo se da sve stopiramo, sve dok ne izađemo, trenutno mi je Ana fokus, jer je veoma loše – odgovorio je Slavnić.

Na pitanje kakva su njegova osećanja, Slavnić je odgovorio da su mu sećanja nakon Aninog ulaska stopirana.

– A kako se to osećanja stopiraju? Osećaš li nešto prema Anđeli, ili više ne? – upitalo je Drvo.

– Osećam, ali sam zaustavio sve zbog Ane. Ne umem da objasnim kako se osećam i kako se osećanja stopiraju, ali je tako – odgovorio je.

– Kako se osećaš kada razgovaraš sa Anom? – upitalo je.

– Prijatno, ali koliko mi prija, toliko me i boli. Kada sam noćas krenuo da je zagrlim, ona je rekla da je sve to boli. Tražila mi je da joj dam vremena. Fali mi, sve mi se pomešalo. Prija mi, a srce me boli kad je vidim ovakvu. Ne bih joj prilazio, ali ipak želim, ne znam šta je u mojoj glavi. Neću praviti gluposti, pa se nadam da će ići ka boljem – izjavio je Zvezdan.

– Zvezdane, zameraš li Ani na nečemu? – pitalo ga je Drvo. – Ne, šta ja mogu njoj da zamerim – odgovorio je. – A Anđeli? – Naravno da ne – rekao je Zvezdan.

Zvezdan je priznao da mu je fokus Ana, tako da će Anđela morati malo da sačeka, ako je zaista velika ljubav, onda će opstati.

Drvo ga je zatim upitalo: – Misliš li da je to fer prema Anđeli? Zvezdan je odgovorio: – Tako je, ne znam da li je fer. Ana i Anđela ne mogu uopšte da se uporede. Ana je bila uz mene čitav život. Možda je bilo potrebno da kažem da neće ničega biti sa Anđelom, ali ja ne vidim da ću se pomiriti sa Anom, zato ne vidim da nisam korektan prema Anđeli.

Iako ostali Zadrugari misle da Zvezdan sedi na dve stolice, on je odgovorio da ne misli da će se pomiriti da Anom, više joj je prijatelj, koji ju je mnogo povredio, i da Anđela sve to zna. On želi da Ana bude dobro i da sve priđe kako treba.

Izvor: kurir.rs