Muž Dragane Mirković potpuno promenio lični opis: Pogledajte novog Tonija, više ne liči na sebe (FOTO)

|

Dragana Mirković i Toni Bijelić jedan su od najskladnijih parova, koji su zajedno prebrodili sve prepreke i ostvarili se dva puta kao roditelji, a i nakon toliko godina zajedničkog života, oni danas izgledaju zaljubljeno baš kao na samom početku.

Svedoci smo njihovih izliva emocija na društvenim mrežama, a često i putuju zajedno, kako nam se čini, oni se skoro uopšte i ne odvajaju. Oni svaki trenutak koriste da provedu zajedno, tako su i sada, pre par dana doputovali su u Ameriku gde će pevačica održati veliku koncertnu turneju.

Holivud im je bio prva destinacija, gde ih je dočekao njihov dugogodišnji prijatelj Žan Klod Van Dam. Filmska zvezda se potrudio da lepo ugosti Draganu i Tonija, pa je želeo da im pokaže znamenitosti, među kojima je legendarni Kineski teatar kao i Staza slavnih.

Dragana i Toni uživali su u razgledanju fabrike snova, a u njihovom društvu bila je i poznata plesačica i glumica ukrajinskog porekla Marina Mazepa.

Dragana sa velikim nestrpljenjem očekuje prvi koncert od ukupno šest, koji će se održati trećeg februara u Finiksu, odakle se seli u Njujork. Na čitavoj američkoj turneji, za koju vlada veliko interesovanje, najveću podršku pružaće joj muž Toni, pored kojeg pevačica blista.

Ipak, nije mogao proći nezapaženo Tonijev fizički izgled, tačnije njegova promena, na kojij je dosta poradio, te ga mnogi nisu odmah prepoznali. Svi primećuju da je izgubio veliki broj kilograma, a na koji način je došlo do ovakve transformacije, da li je Draganin suprug na nekom posebnom režimu ishrane, nije poznato još uve. Svi se slažu da Toni nikad bolje nije izgledao.

Izvor: story.rs