Filip Živojinović zaljubljen do ušiju: Njegova nova devojka bila je u vezi sa poznatim političarem (FOTO)

|

Kada je raskinuo vezu sa dugogodišnjom devojkom Sandrom, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktor, postao je glavna tema u gradu, a i mnoge devojke se interesuju za njega.

Viktora su najpre povezivali sa pevačicom Lenom Čolak, međutim, ona je iskoristila čestitku za rođendan kako bi demantovala sve navode.

“Srećan rođendan mom bratu”, napisala je Lena i stavila do znanja da između njih nema ničega više od prijateljstva.

Sledeća devojka sa kojom su povezivali Viktora je popularna glumica Milica Tomašević. Međutim, oni se nisu oglašavali o ovoj temi, a ipak se ispostavilo da to i nije možda tačno.

Sada se sve više spekuliše o tome da je tajanstvena devojka s kojom je Viktor u vezi, zapravo bivša devojka Draška Stanivukovića, Kristina Beronja.

“Viktora su nedavno povezivali sa Kristinom, a sve je počelo kada su na društvene mreže okačili snimke iz kafane. Koliko znam njih dvoje se godinama poznaju i jako su dobri drugari, e sad, da li se između njih rodila ljubav, to ne mogu da kažem. Znam samo da se po komšiluku priča da se Brenin sin konačno skrasio i da je do ušiju zaljubljen u tu devojku”, ispričao je izvor za “Svet”.

Brena i Boba još uvek nisu upoznali novu snaju, ali s obzirom da je mladi Živojinović jako zaljubljen, verovatno će ubrzo doći i do toga.

Izvor: glossy.espreso.co.rs