Estrada donela važnu odluku nakon ubistva male Danke – Pevači izdali zvanično saopštenje: “Muzike će biti, danas je dan žalosti”

|

Današnji dan je zasenila tragična vest o smrti male Danke Ilić, što je izazvalo veliku tugu među mnogim ljudima. Mnoge javne ličnosti, uključujući bivšeg zadrugara Young Palka, pevačicu Marinu Cvetković Mahrinu i kolegu Bobana Rajovića, rešili su da odlože svoje poslovne obaveze kao znak poštovanja prema tragično nastradaloj devojčici.

Young Palk je putem društvenih mreža obavestio javnost da će spot grupe “Đans” biti odložen, dok je Mahrina saopštila da neće moći da nastupi večeras, izražavajući neizmernu tugu zbog ovog tragičnog događaja. Takođe, Boban Rajović je otkazao planirani nastup u Zaječaru, pokazujući solidarnost sa porodicom male Danke.

“Zbog tragičnog događaja u vezi sa slučajem male Danke, spot se odlaže za neki drugi dan. Uskoro javljamo novi datum. Hvala svima na podršci,ljubavi i razumevanju. Muzike će biti, danas je dan žalosti!”, poručio je Young Palk.

“Nažalost, ja neću moći da pevam večeras i moj nastup će biti otkazan. Mnogo sam nesrećna i tužna zbog ovoga što se desilo. Nadam se da me razumete”, napisala je Mahrina.

Izvor: telegraf.rs