Epilog drame u Kupinovu – Mikijev komšija iza rešetaka, oglasio se i Mirko: “U strahu sam”

|

Rijaliti zvezda Miki Đuričić, koji je trenutno u šestoj sezoni Zadruge, mogao je tokom vikenda da ostane bez porodične kuće u Kupinovu koju je njegov komšija Darko L. pokušao da zapali. Kako “Kurir” saznaje, Darku L. je danas određeno 30 dana pritvora.

Podsetimo, majka počinitelja ovog krivičnog dela otkrila je da je Miki bio u ozbiljnom sukobu sa njenim sinom još od letos kada je sestri Darka L. psovao oca.

Kako je ispričala Mikijeva supruga Angelina, čovek iz komšiluka upao je na njihov posed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio levu stranu fasade, a zatim i zapalio. Kad su primetili, druge komšije su pritrčale u pomoć i sprečile veću štetu.

Povodom neprijatnog događaja oglasio se i Mikijev otac Mirko rekavši:

“Dobro je ako su ga odveli, ako su ga zadržali, pa neka se dečko leči, ako je bolestan. Kad ja nisam video ni plamen, ni ništa. Mene zvala komšinica, kaže gori ti kuća. Dobro je”, kaže Mirko i dodaje:

“Ništa nije izgorelo, dole je malo planulo, tu je bio komšija Laza, sipao je tu ispo prozora. Malo je tu stiropor uhvatilo, nije šteta nikakva, nego sad živiš u strahu. Ja sam sad došao, od petka sam na poslu”, rekao je Mirko Đuričić.

Izvor: kurir.rs