Saša Popović pokazao vilu u Opatiji: Vredi čak 350.000 evra, ima pogled na more, a tek da vidite bazen (FOTO)

|

Saša Popović, bivši direktor “Grand” produkcije, pokazao je kako izgleda njegov stan u Opatiji, koji je, kako su mediji pisali, platio 300.000 evra.

Stan je površine oko 100 kvadratnih metara i poseduje sve što im je potrebno, da tamo već godinama unazad provedu čitavo leto, Suzana, deca i on. U okviru vile nalaze se bazen, terasa i pogled na more.

Saša i Suzana luksuzan stan u biseru hrvatskog primorja pazarili su pre sedam godina, a nedavno su ga i potpuno renovirali, za šta su izdvojili oko 30.000 evra.

– Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 evra i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otad njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kada imaju poslovne obaveze – rekao je dobro upućen izvor.

Oni poseduju jedan ceo sprat u privatnoj zgradi u samom vrhu Opatije, odakle se pruža predivan pogled na more i grad.

Na poštanskom sandučetu ispred zgrade napisano je Suzanino i Sašino ime, a pored zgrade je i rampa kako bi pristup imali samo stanari.

Njih nismo zatekli na adresi, a komšije su dale prilično iznenađujuću izjavu, s obzirom na to da retko ko sa Balkana nije barem površno upućen u lik i delo Saše Popovića.

Naime, kako su rekli u razgovru, Suzanu i Sašu znaju kao “pristojne i fine ljude”, ali im “nisu poznati iz javnog života”.

Izvor: kurir.rs