Dugo ga nije bilo: Baka Prase o povlačenju iz javnosti, raskidu i osećanjima – više nije isti čovek

|

Poznati jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase povukao se sa javne scene, a u medjuvremenu došlo je do raskida se, sada već bivšom devojkom, Anjom Bla. Baka je sada rešio da kaže svoju stranu priče i obratio se pratiocima i javnosti.

“Ne znam gde da počnem… Prvo, hoću da vam kažem da mi nedostajete, pogotovo kontakt sa vama jer sam se isključio… Smatram da vam dugujem objašnjenje zašto me nije bilo i zašto me neće biti “, započinje Bogdan.

“Ceo januar nisam mogao da dođem sebi. Proveo sam ga u krevetu, razmišljajući: “Šta da radim sa svojim životom?”. Često sam vam govorio da ću prestati da snimam onog trenutka kada ne budem više želeo to da radim… Taj trenutak je došao. Tada sam odlučio da prestanem i da se nikad ne vratim na Jutjub. Nisam mogao više…”, piše Baka Prase, a zatim nastavlja:

“Dosta ljudi je u fazonu da ja moram da snimam jer od toga živim, ali zanimljiva činjenica je da od incidenta sa maloletnicama, 2020. godine, ja nisam uzeo dinar od sponzora i već godinu i po dana zarađujem samo od pregleda, a kao što znate to i nije neka cifra. Na sledećem storiju ću vam pokazati koliko sam ukupno zaradio od pregleda za pet i po godina na Jutjubu”.

Baka Prase pokazao je da je za sve vreme zaradio cifru od oko 100.000 evra.

“Da, već duže vreme se bavim drugim stvarima i snimam za Jutjub isključivo zato što volim da snimam i zato što volim vas, i ništa me u životu nije činilo srećnijim nego kad vidim vaše poruke, komentare i osmehe na licu kad me vidite. Ali iskreno, bilo mi je preteško i odlučio sam da se povučem. Posvetio sam se sebi, treningu, psihičkom i fizičkom zdravlju, mojoj porodici i mojim iskrenim i pravim prijateljima, koji mi nisu okrenuli leđa. I napokon, posle dugo vremena, ponovo sam srećan, počeo sam da živim život punim plućima, treniram, radim i uživam u životu”, kaže Baka.

U jednom delu Bogdan se dotakao i svoje bivše devojke Anje i njihovog raskida.

“Takođe, i meni i Anji je raskid mnogo teško pao, ali ona je morala da nastavi da snima i da bude aktivna jer živi od toga, ne zato što je želela. Trudila se da bude pozitivna i nasmejana, a ne mogu da zamislim koliko je bila tužna i koliko joj je bilo teško. Iako smo raskinuli, ja joj želim sve najbolje, i ona zna da ću uvek biti tu da joj pomognem kako god mogu. P.S. Molim vas da je ne spamujete i ne vređate jer nije uzela ajfon i otišla”, privodi kraju svoje izlaganje.

Za kraj Baka Prase nije mogao da obeća da li će se vratiti jutjubu i snimanju.

Izvor: kurir.rs