Duga brada, seda kosa: Suprug Tijane Dapčević uslikan dok je pratio Vuka na maturu – Malo ko je prepoznao Milana

|

Sin pevačice impozantnog glasa, Tijane Dapčević dečko je za primer. Pevačica i njen suprug ponosni su na sve uspehe jedinca koje ređa kako u školi, tako i na privatnom planu.

Vuk je mamina kopija. Šarmantan je, komunikativan, neposredan, a s obzirom na to da je vrlo samostalan uveliko zna čime želi da se bavi po završetku školovanja. Trenutno je negde na polovini sticanja znanja. Pre nekoliko dana završio je osnovnu školu, nakon koje je usledila proslava mature, a ponosna majka nije mogla da odoli da ovaj trenutak ne podeli sa javnošću.

Slika na kojoj ona i njen suprug poziraju pored elegantno odevenog sina Vuka, završila je na pevačicinom Instagram profilu, a poruka u opisu raznežila je njene pratioce.

“Ode dete na malu maturu. Srećno sine, vole te mama i tata”, napisala je kratko Tijana kratko, dok su joj iz oka potekle suze radosnice. Ne može da poveruje da je već 15 godina prošlo od trenutka kada je rodila sina.

“Pravi momčić…Kako je elegantan….Liči na Tijanu…zgodan na tatu… samo su neki od komentara koji su od strane Tijaninih fanova napisani ispod slike, zbog čega je pevačica srećna i ponosna.

Vukova matura je bila i retka prilika da vidimo Tijaninog muža Milana koji se godinama nije pojavljivao u javnosti, te su se neki čak zapitali da li je sve u redu u njihovom braku. Međutim, jedini razlog što ga nema u javnosti jeste priroda njegovog posla. Milan se bavi poslovima iza kamere, kao što su produkcija i menadžment, te nema potrebe da se javno eksponira. Vidi se da je nabacio koji kilogram i da je osedeo, ali i dalje je vrlo šarmantan muškarac.

Izvor: story.rs