Duga brada i 15 kilograma više: Milan Stanković neprepoznatljiv – Isplivala fotografija iz manastira

|

Od prvog dana kada je kročio na “Grandovu” scenu Milan Stanković privlačio je pažnju medija i javnosti najpre svojim glasovnim sposobnostima, ponašanjem ali i specifičnim imidžom. Izgled Milana Stankovića, još tada je bio vrlo upečatljiv. Plava kosa, šiške začešljane na stranu, pokreti na sceni sve je vodilo ka tome da Obrenovčanin dobije nadimak srpski Džastin Biber.

Stanković je godinama potencirao pomenuti imidž. Specifične, posebno dizajnirane patike, uske farmerke, nakit, duksevi sa kapuljačom mogli su se naći u njegovom garderoberu, a takvim načinom odevanja on postao uzor mlađoj populaciji.

Međutim, pevač je pre par godina odlučio da se udalji iz svega toga. Ne snima, retko nastupa, a pričalo se da ima nameru i da se zamonaši. Približio se veri, posećuje manastire a u skladu sa tim u velikoj meri korigovao je svoje ponašanje, pa i stil odevanja. Izgled Milana Stankovića potpuno je drugačiji, čemu svedoči i najnovija fotografija pevača koja kruži mrežama.

Puštena crna kosa, zavezana u rep, brkovi i brada sada su fokusu pevačevog izgleda, koji je ponovo privukao pažnju javnosti. Dok jedni kažu da je bilo vreme da se muzičar malo izmesti iz zone komfora, drugi pak govore kako mu noviteti uopšte ne stoje i da bi uz to trebalo i da koriguje kilažu.

Izvor: story.rs