Dok Laza uživa u ljubavi, ni Danica ne tuguje kod kuće: Glumica izašla u provod – Društvo joj prave dva mlada glumca

|

Od kada je glumac Lazar Ristovski potvrdio da ima gotovo četiri decenije mlađu izabranicu, sve oči uprte su u novi par, ali i Lazarevu bivšu suprugu Danicu, sa kojom je 42 godine proveo u braku i dobio dva sina.

Svu tu medijsku halabuku Danica podosi stoički i damski. Glumica je odlučila da nikome ne priušti zadovoljstvo da je vidi uplakanu, pa posle razvoda život živi punim plućima.

Divna i posvećena majka i baka, za unuka i sinove uvek je tu. Ipak, kada uspe da ugrabi koji slobodan trenutak, trudi se da ga iskroisti na najbolji način.

Tako je sinoć Danica Ristovski u provodu fotografisana u društvu prijateljica. Naime, ona je posetila “Narodno pozorište” i uživala u izvođenju predstave “Stranci u noći”.

Nakon izvođenja, glumica je otišla u bife pozorišta. Danica Ristovski u provodu je bila sa mladim kolegama, Stefanom Radonjićem i Rokom Radišom, sa kojima igra u seriji “Zakopane tajne”.

Danica se nakon turbulentnih dešavanja na privatnom planu u potpunosti posvetila karijeri i svom životu, u kome uživa punim plućima.

Izvor: story.rs