Dok đaci od hladnoće sede u zimskim jaknama, direktorka u školi dopušta privatne proslave i prodaju kolača

|

U jednoj školi izbio je skandal nakon pobune nezadovoljnih roditelja zbog njihve dece koja za vreme časova sede u zimskim jaknama jer je u školi hladno.

Takođe, roditelji su nezadovoljni jer učenici nisu dobili obećane besplatne udžbenike, ali i time što je nova direktorka u školi organizovala privatne proslave i daće. Od skora je školu zadesio još jedan skandal a to je prodaja kolača putem mreža.

Majka jednog od učenika je ubeđena da se iz školskih prostorija prodaju sitni kolači.

“Na Fejsbuku se širio krajem prošlog meseca oglas u kojem se vide sitni kolači, koji su slikani u prostorijama škole, tačnije u trpezariji, a koji se prodaju za 700 dinara po kilogramu. Žena koja je zaposlena u školi kao tetkica ih na mrežama reklamira. Nju je inače zaposlila sestra, koja u školi radi od 2011. godine, tačnije od početka mandata direktorke Mirjane Sekulić. Sumnjamo da ih one tu spremaju zajedno s kuvaricom, za koju inače celo selo zna da pravi torte za rođendane i proslave po narudžbini”, rekla je ova žena.

Roditeljima je čudno to što su kolači slikan samo četiri dana nakon krsne slave direktorke. SUmnja se da su ostali od Svetog Nikole.

“Direktorka slavi Svetog Nikolu, 19. decembra, a oglas je počeo mrežama i po selu da se širi 23. decembra. Ne znamo da li su kolači pravljeni za nju ili ne, ali su svakako tu fotografisani. Možda su u pitanju i ostaci s njene slave. Znamo samo da niko nije njima poslužen, već da su i dalje okačeni na prodaju. Mi se pitamo zašto se u školi prodaju kolači, zašto se odatle reklamiraju i da li je dozvoljeno ovakvo oglašavanje, a na slikama se jasno vidi da je u pitanju trpezarija škole, svi mi koji smo tamo bili je prepoznajem”, rekla je majka učenika.

Nezadovoljni roditelji su redakciji Kurira poslali i fotografije s proslave punoletstva direktorkinog sina gde se videlo da tetkice konobarišu, a gosti razvlače pečenje. Oplelo se i kolo.

Izvor: kurir.rs