Dogovor je konačno postignut: Poznato kada počinju Grandove emisije i na kojoj televiziji ćemo ih gledati

|

Muzičko takmičenje „Zvezde Granda“ i „Nikad nije kasno“, ponovo će biti emitovani na Pink televiziji od novembra, a prva emisija Zvezda Granda biće u dosadašnjem terminu, subotom od 21 čas.

Direktor „Pinka“ Željko Mitrović i vlasnik „Granda“ su postigli dogovor u sredu, a do zvanično će potpisati ugovor u petak, te će nova sezona emitovati na ružičastoj televiziji.

Iako se spekulisalo da će „Zvezde Granda“ ostati na Prvoj televiziji, došlo je do promene, a sa emitovanjem nove sezone krenuće se početkom novembra. Osim toga, na televiziji Pink biće prikazivane i emisije „Pratkična žena“ i „Grand specijal“.

Saša Popović do nedavno nije mogao da odgovori novinarima gde se emitovati šou koji se snima pod njegovom dirigentskom palicom. On je podsetio sve da Lepa Brena i on više nisu vlasnici „Granda“ i da on vodi pregovore ni gde će se „Zvezde Granda“ emitovati niti ko će sve biti u žiriju.

U novoj sezoni u žiriju će se naći Ana Bekuta, Dragan Stojković Bosanac, Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović, Đorđe David, Viki Miljković, Aleksandar Milić Mili i Snežana Đurišić. U ovoj sezoni neće biti produkcijskog žirija u kome će biti Mili i Snežana, već će njih dvoje biti ravnopravni sa kolegama iz stručnog žirija.

Izvor: kurir.rs