Dnevni horoskop za 18. oktobar 2022. Vodolije, prihvatite kompromis kao utešno rešenje

|

Ovan

Ljubav: Važno je da razumete nečije želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje ne razumete. Posao: Neko Vas navodi na pogrešan zaključak ili loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Bik

Ljubav: Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u Vašem odnosu, nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Blizanci

Ljubav: Nalazite se u osetljivoj fazi. Izbegavajte »teške teme« ili situacije koje Vas nepotrebno udaljavaju od voljene osobe. Posao: Strogo ocenjujete nečije ponašanje i situacije na poslovnoj sceni procenjujete na osnovu ličnih merila. Zdravlje: Prijaće Vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Rak

Ljubav: Sve više počinje da Vam nedostaje nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Nema razloga da potiskujete svoja osećanja i potrebe. Posao: Jasno je da mnoge stvari izgledaju drugačije, u odnosu na ono što se javno govori ili predočava u društvu saradnika. Zdravlje: Izbegavajte depresivno raspoloženje i destruktivno ponašanje.

Lav

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.

Devica

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Posao: Ukoliko Vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju strategiju. Zdravlje: Važno je da uskladite misli i osećanja.

Vaga

Ljubav: Neko Vas uzbuđuje ili Vam privlači pažnju, više nego što ste spremni da priznate. Delujete tajanstveno. Posao: Sa par dobrih poteza, možete da učinite više nego Vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namere na različitim stranama. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji Vam nedostaje. Posao: Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove, konsultujte osobu za koju Vas vezuje pozitivno iskustvo. Zdravlje: Potreban Vam je dobar podsticaj ili emotivna inspiracija, opustite se.

Strelac

Ljubav: Uvek postoji i »ružniji deo stvarnosti«, stoga ne budite u zabludi da će se emotivni problemi rešavati sami po sebi. Posao: Na Vama je da se distancirate u odnosu na događaje koji Vam narušavaju ravnotežu i koncentraciju. Zdravlje: Izbegavajte neke naporne obaveze ili stresne situacije.

Jarac

Ljubav: Emotivno zadovoljstvo proizilazi iz susreta sa dragom osobom. Delujete zanosno i uspevate da privučete nečiju pažnju. Posao: Neko u Vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjima. Prihvatite korisnu ideju o saradnji. Zdravlje: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Vodolija

Ljubav: Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču i obećanja. Proverite nečiju emotivnu naklonost. Posao: Novi događaji remete Vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utešno rešenje. Zdravlje: Ulepšajte svoje raspoloženje, opustite se.

Ribe

Ljubav: Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov. Posao: Potrebno je da osmislite akciju koja donosi obostranu korist. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete. Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.