Dirljiva scena na mestu pogibije dečaka (12) iz Novog Sada: Pas je legao preko njega nepomičnog

|

“Nedugo posle nevremena videli smo da je dete prošlo s psom kroz ulicu, da je protrčalo kao da se igralo. U jednom momentu je prišao do prozora i čuo se jeziv vrisak. U životu to nisam čula, svi smo istrčali. I tetka njegova i komšije”, započinje ispovest komšinica dečaka (12) koji je tragično izgubio život sinoć, najverovatnije od strujnog udara.

“I ljudi koji žive preko puta su prišli”.

Kako je istakla, odmah su pozvali Hitnu pomoć.

“Dečak je ležao pored gasovoda koji je varničio od struje. Moj muž je uzeo lopatu i pokušao da ga odvoji od struje. Komšija koji je nekoliko kuća dalje je električar, on je brzo ugasio dovod struje da bismo mogli prići dečaku”, opisuje tragičan slučaj komšinica i dodaje:

“Tad smo prišli, uneli smo ga u prolaz od zgrade, pokušali smo da ga reanimiramo. Hitna je došla za nekoliko minuta, bili su tu s nama sat vremena. Sve su pokušali. Bila sam u šoku. Došla je rodbina. Bilo je strašno”, priča još uvek potresena komšinica, i kroz suze dodaje:

“A pas… pas je dotrčao i legao preko njega nepomičnog”.

Kako je Telegraf već pisao, lekari Hitne pomoći su u 21.45 konstatovali smrt dečaka J.V. (12), a naređena je hitna obdukcija. Nezvanično, uzrok smrti je strujni udar. Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Novom Sadu.

Izvor: telegraf.rs