Devojka Lazara Ristovskog podelila sliku sa proslave: Anica blista u mini haljini – Svi se pitaju gde joj je partner

|

Nakon što se razveo od Danice Ristovski, glumac Lazar Ristovski ponovo uživa u ljubavi i to sa 39 godina mlađom glumicom i koleginicom Anicom Lazić.

Nova emotivna partnerka Lazara Ristovskog privlači veliku pažnju javnosti gde god se pojavi, a juče je objavila fotografiju sa proslave, na kojoj pozira sa drugaricom, i mnogi su primetili njen stajling, ali i činjenicu da nije bila sa partnerom, ili bar to nije objavila.

Anica je sa puno samopouzdanja pozirala u prekratkoj zelenoj haljini koja je dodatno istakla njenu izvajanu figuru, ali i duge noge.

Inače, glumac Lazar Ristovski je, nakon razvoda od supruge Danice, po kratkom postupku izbacio nju iz glumačke podele serije “Drim tim”. U njenom nastavku angažovao je svoju novu devojku Anicu Lazić.

Tim povodom se tada oglasila Danica Ristovski, koja je potvrdila ove navode.

“Tačno je. Ne igram. Šta više da vam kažem. Nemam više nikakav komentar ni na šta”, kratko je prokomentarisala Danica Ristovski.

Inače, Danica je u seriji tumačila jednu od glavnih ženskih uloga u prvoj sezoni ove serije. Ona je igrala sportskog komentatora Jovanke Kanađanin, čiji je lik u drugoj sezoni zamenjen ulogom druge novinarke, koju tumači Paulina Manov. Lik Jovanke u aktuelnoj sezoni potpuno je izbačen.

Izvor: blic.rs