Dejanova porodica ima bunker ispod zemlje: Komšija tvrdi da njegova majka nešto zna – “To ni džukela ne može da uradi”

|

Meštanin sela Zlot, Rade, izneo je svoje mišljenje o potrazi za telom ubijene devojčice Danke Ilić. On je otkrio da porodica osumnjičenog Dejana Dragijevića ima podzemni bunker pored svoje kuće, te da je zbog ovog tragičnog događaja oseća ogorčenost prema svojim komšijama. Rade veruje da majka osumnjičenog Dejana možda zna šta se dešavalo, ističući da je potrebno da se telo pronađe kako bi roditelji znali gde je njihovo dete sahranjeno.

“Na mestu gde je pretraživala policija postoji bunker ispod zemlje, do same kuće, i tu su oni bili, ti Gligorijevići odakle je baba osumnjičenog. Ja sam mislio tu pojatu policija da obiđe jer je ona napuštena. Žalosno je za ovo dete. Treba da se nađe i da roditelji znaju grob. Niko ne može da im oprosti. Toj familiji niko ne može da oprosti. To ni džukela ne može da uradi. Radio sam kao vozač u bolnici u Boru i poznavao sam sve ljude, i u Boru i iz okolnih sela. Ja sam video tu decu, nisam se družio. Radeta sam znao na “dobar dan i doviđenja”. Nisam išao kod njih u kuću niti su oni meni dolazili. Ja mislim da njihova majka nešto zna šta su oni radili. Kod mene u kući ja znam kretanje mog sina, oni znaju moje”, započeo je Rade.

On je istakao da je ogorčen zbog činjenice da porodica osumnjičenog Dejana poseduje podzemni bunker pored kuće, te da je iznenađen što policija nije pretražila tu oblast ranije, s obzirom na napuštenost lokacije. Takođe je izrazio sumnje prema majci osumnjičenog, navodeći da bi ona mogla imati saznanja o aktivnostima svoje dece.

Rade ističe da nije blisko komunicirao sa porodicom osumnjičenog, ali da je ipak upoznat sa njihovim kretanjem. On je naglasio da je radio kao vozač u bolnici u Boru i da je imao priliku da upozna mnoge ljude, uključujući i porodicu osumnjičenog.

Izvor: republika.rs