Dečko tvrdi da je video Ivu kako šeta pored puta: Oglasila se sestra nestale Novosađanke – Evo šta su zabeležile kamere

|

“Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi trag. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je nekako došla do grada, ali gde je ne znamo”, reči su kojima započinje priču Martina Balog sestra Novosađanke Ive (27) koja je poslednji put viđena sinoć oko 4 sata nakon ponoći u Dunavu na Oficirskoj plaži.

Ivi se izgubio svaki trag, a kako kaže njena sestra, nakon objave o Ivinom nestanku javio neki momak i rekao da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta.

“Sinoć je bila velika žurka na Oficircu i Iva je sa drugaricom sedela u vodi. Drugarica ju je ostavila na trenutak i od tada joj se gubi svaki trag. Ronioci Žandarmerije pretražuju teren a policiji se nakon objave na društvenim mrežama o Ivinom nestanku javio jedan momak koji je tvrdio da ju je video u Partizanskoj ulici kako se šeta po sred puta”, kaže sestra nestale Novosađanke.

Policija je počela da pregleda sigurnosne kamere u tom delu grada i video-nadzor okolnih firmi.

“Išli smo da pregledamo jedan snimak iz jedne prodavnice ali to nije bila ona međutim, momak tvrdi i dalje da ju je video pa sada čim policija pronađe novi snimak trčimo na prepoznavanje. Ne znamo šta ćemo. Nadamo se da je zaista nekako došla do grada a gde je, ne znamo”, priča zabrinuto Ivina sestra. Ronioci Žandarmerije od jutros pretražuju teren uz policiju koja čamcima pretražuju obalu reke.

Izvor: mondo.rs