Majka osumnjičenog Dejana u crnini izašla pred policiju: “Bilo je strašno, saslušavali su me 4 puta”

|

Svetlana Dragijević, majka osumnjičenog Dejana D. jutros je u selu Zlot pričala sa policijom, javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta. Svetlana Dragijević, majka Dejana koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2), i Dalibora koji je bio osumnjičen za zakopavanje tela, ali je onda preminuo, kratko se oglasila za Alo!.

Svetlanu su novinari kontaktirali u trenutku kada je žurila u grad.

“Evo, žurim u Bor. Jesu me saslušavali policajci, i to četiri puta. Bilo mi je strašno. Ništa drugo ne znam i ne čitam medije. Sada žurim u Bor da nešto završim”, kratko je rekla Svetlana Dragijević za Alo!.

Njeni sinovi uhapšeni su prošle nedelje zbog ubistva devojčice Danke Ilić. Stariji sin Dejan (50) nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je dete zadavio golim rukama i sakrio telo, a njegov mlađi brat Dalibor bio je osumnjičen da mu je pomogao da premesti telo na drugu lokaciju, ali je on u subotu preminuo u pritvorskoj jedinici PU Bor od posledica infarkta.

Pripadnici MUP danas pretražuju drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što su zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, pretražili prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Izvor: alo.rs