Ko je Branko Kisić zbog koga je nastao haos u Master Chefu – Kuvao za princa Čarlsa i svetske glumce: Glavni je kuvar u prestižnom restoranu

|

Zbog pobede Tanje Simić (41) u “Master Chefu”, nastao je pravi haos na mrežama, a na meti kritika se našao član žirija Branko Kisić. Nakon što je dao ocenu 7 za desert takmičarke Anamarije Babičković, pobedu je odnela Tanja Simić, a Branko je počeo da dobije brojne negativne komentare i poruke. Anamarija se posle Tanjine pobede prvi put oglasila, a desert koji je Tanju Simić odveo do pobede, oduševio je žiri.

Stručan žiri činili su trojica muškaraca, a najviše pažnje privukao je Branko Kisić, koji je inače glavni kuvar u prestižnom beogradskom restoranu “Klub književnika”, koji se nalazi u centru Beograda.

Branko je otkrio da li je ikada tokom karijere imao situacije kada je hteo da odustane.

“Kada počnemo da delamo previše racionalno i javi se osećaj da nešto nije vredno ili nije dovoljno vredno uloženog truda – tad pomislim da odustanem, ali taj osećaj uvek nadvladaju ljubav i vera u život i intuicija koja kaže da će sve biti baš kako treba. Zato se ne odustaje”.

Branko je ambiciozan i vrlo posvećen kuvar, pa na pitanje šta ga sve može izbaciti iz takta, Branko je dao šaljiv, ali iskren, odgovor.

“Šta hoćeš? (smeh). Uglavnom me iz takta izbacuju gluposti i trivijalne stvari. Iznerviram se kada znam da saradnici ne daju svojih 100 odsto, valjda zato što očekujem da svi zajedno “razvalimo“, “uspemo“ ili “padnemo“.

Tokom karijere Branko je kuvao za Džonija Depa, Pirsa Brosnana, Džuliju Roberts, princa Čarlsa, a on i njegov tim su bili zaslužni za pripremanje hrane na kraljevskom venčanju princa Filipa sa njegovom izabranicom.

Izvor: blic.rs